Οι σκέψεις του

Owen

pic 8 almiron
2022-10-28
Premier League

Γεια σε όλους!

Η 14η αγωνιστική της Premier League ξεκινά με τη Leicester City να υποδέχεται τη Manchester City στο King Power Stadium.

Μετά από ένα δυσάρεστο ξεκίνημα στη σεζόν, η Leicester άρχισε να βρίσκει τη φόρμα της και μετά από συνεχόμενες νίκες έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα πράγματα φαίνονται πολύ καλύτερα για τους Foxes. Δυστυχώς όμως έχουν να αντιμετωπίσουν τη Manchester City αυτό το σαββατοκύριακο και μ’ αυτό σίγουρα θα δοκιμαστεί η νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθηση της Leicester.

Η City, από την άλλη, δεν είναι στην εντυπωσιακή κατάσταση που ήταν πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά παρόλα αυτά περιμένω να έχουν καλή απόδοση εναντίον της Leicester σε αυτό το ματς. Περιμένω μια καθαρή νίκη από τους Citizens με 3 - 0.

Στους αγώνες που ξεκινούν στις 17:00, βλέπω τη Newcastle United να συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία παίρνοντας άλλους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Aston Villa. Η Villa, μετά τη δυνατή της νίκη επί της Brentford, θα πάει σε αυτό το ματς με τον νέο της προπονητή Unai Emery στο τιμόνι. Όμως, δεν νομίζω να καταφέρουν κάτι σε αυτό το παιχνίδι και προβλέπω ότι οι άντρες του Eddie Howe θα κερδίσουν 1 - 0.

Επίσης, στους αγώνες που ξεκινούν στις 17:00, πιστεύω ότι η Tottenham θα κερδίσει 2 - 0 εκτός έδρας την Bournemouth, η Brighton θα χάσει 2 - 1 εντός έδρας από την Chelsea, η Crystal Palace θα κερδίσει τη Southampton με 2 - 0 στο Selhurst Park και η Brentford θα φέρει ισοπαλία 1 - 1 με τη Wolves στο GTech Community Stadium.

Σχετικά με τους αγώνες που ξεκινούν στις 19:30, πιστεύω ότι η Everton θα εξασφαλίσει με δυσκολία έναν βαθμό εκτός έδρας εναντίον της Fulham. Δεν περιμένω πολλά γκολ σε αυτό το ματς, αλλά θεωρώ ότι ο Aleksander Mitrovic θα βάλει ένα από αυτά! Συνεχίζει μετά το Championship να είναι σε απίστευτη φόρμα στο σκοράρισμα και φαίνεται πολύ βελτιωμένος συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του στην Premier League. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ματς θα τελειώσει με ισοπαλία 1 - 1.

Οι αγώνες του Σαββάτου ολοκληρώνονται με μια τελευταία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Anfield, μεταξύ της Liverpool και της Leeds United.    

Η ομάδα και οι οπαδοί της Leeds είναι σε ανησυχία, γιατί έρχονται σε αυτό το ματς μετά από τέσσερις ήττες σερί. Παρά το ότι η Liverpool δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή φόρμα αυτήν τη σεζόν, βλέπω ότι οι πιστοί οπαδοί που θα είναι στο Anfield ανυπομονούν για αυτόν τον αγώνα και οι άντρες του Jurgen Klopp θα εξασφαλίσουν μια άνετη νίκη με 3 - 0.

Μόλις δύο παιχνίδια για την Κυριακή και ξεκινάμε με μία σύγκρουση του πρώτου με τον τελευταίο στις 16:00. Η Arsenal, που στέκεται περήφανα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετωπίζει τη Nottingham Forest στο Emirates.

Η –τελευταία και καταϊδρωμένη– Forest εξασφάλισε μόλις τη δεύτερη νίκη της, για αυτήν τη σεζόν, κόντρα στη Liverpool το περασμένο σαββατοκύριακο και, ενώ αυτό αναμενόταν να δώσει σε όλο τον σύλλογο μια τεράστια ώθηση, δεν νομίζω ότι θα δούμε την πραγματική Nottingham Forest παρά μόνο μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόσθεσαν τόσους πολλούς παίκτες στην ομάδα τους, μετά την άνοδό τους στην Premier League, που θα πάρει λίγο χρόνο στον Steve Cooper, για να τους βάλει όλους σε πρόγραμμα και να προσαρμοστούν στο στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίζουν.

Η Arsenal, από την άλλη πλευρά, πετάει από την πρώτη μέρα της σεζόν και με γεμάτο γήπεδο και δυνατή κερκίδα στα Emirates και πιστεύω ότι οι Gunners θα εξασφαλίσουν μια άνετη νίκη με 3 - 0.

Στον τελευταίο αγώνα της 14ης αγωνιστικής, η Manchester United θα αντιμετωπίσει τη West Ham United στο Old Trafford. Και οι δύο ομάδες έχουν θέματα συνοχής που τις ταλαιπωρούν και αυτό καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι δύσκολο στην πρόβλεψη. Ωστόσο, η απόδοση της United εντός έδρας είναι αρκετά σταθερή αυτήν τη σεζόν και μ’ αυτό κατά νου προβλέπω μία νίκη με σκορ 1 - 0 για τους Red Devils σε αυτό το ματς.

Leicester

Vs

Saturday 29 October | 2:30pm

Man City

Michael thinks Correct Score 0-3

Bournemouth

Vs

Saturday 29 October | 17:00pm

Spurs

Michael thinks Spurs win

Brentford

Vs

Saturday 29 October | 17:00pm

Wolves

Michael thinks Avoid bet

Brighton

Vs

Saturday 29 October | 17:00pm

Chelsea

Michael thinks Chelsea win

Crystal Palace

Vs

Saturday 29 October | 17:00pm

Southampton

Michael thinks Crystal Palace win

Newcastle

Vs

Saturday 29 October | 17:00pm

Aston Villa

Michael thinks Newcastle win

Fulham

Vs

Saturday 29 October | 19:30pm

Everton

Michael thinks Avoid bet

Liverpool

Vs

Saturday 29 October | 21:45pm

Leeds

Michael thinks Correct Score 3-0

Arsenal

Vs

Sunday 30 October | 16:00pm

Nott'm Forest

Michael thinks Correct Score 3-0

Man Utd

Vs

Saturday 30 October | 18:30pm

West Ham

Michael thinks Man Utd win