Οι σκέψεις του

Owen

arsenal team celebration
2022-11-04
Premier League

Γεια σε όλους!

 

Μόλις δύο αγωνιστικές της Premier League απομένουν πριν από τη χειμερινή διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Αυτό το σαββατοκύριακο διανύουμε τη 15η αγωνιστική που ξεκινά με τέσσερις αγώνες το Σάββατο στις 17:00.

 

Πιστεύω ότι η Leeds, μετά τη νίκη της επί της Liverpool το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα συνεχίσει με άλλη μία νίκη με 2 - 1, αλλά αυτήν τη φορά εντός έδρας κόντρα στην Bournemouth.

 

Θεωρώ επίσης ότι η Manchester City θα πάρει άλλους τρεις βαθμούς με μία ξεκάθαρη νίκη επί της πολύ δυνατής Fulham και πιστεύω ότι θα φέρει 4 - 0 σε αυτό το ματς.

 

Η Nottingham Forest θα αντιμετωπίσει την Brentford στο City Ground και, ενώ η Brentford εξασφάλισε έναν καλό βαθμό κόντρα στη Wolves την προηγούμενη αγωνιστική, η Nottingham Forest ηττήθηκε ηχηρά με 5 - 0 από την Arsenal που είναι στην κορυφή του πίνακα. Σίγουρα δεν μπορώ να δω πολλά γκολ να σημειώνονται σε αυτό το ματς, γι’ αυτό και θα προτείνω μια ισοπαλία με χαμηλό σκορ 1 - 1.

 

Στα υπόλοιπα ματς που ξεκινούν το Σάββατο στις 17:00, η Wolves αντιμετωπίζει την Brighton στο Molineux. Η Wolves προέρχεται από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν και, με την Brighton να κατεβαίνει στο γήπεδο μετά από μία συντριπτική νίκη με 4 - 1 εναντίον της Τσέλσι το περασμένο σαββατοκύριακο, πιστεύω ότι οι Seagulls θα πάρουν άλλους τρεις βαθμούς, αλλά με μία νίκη χαμηλού σκορ με 1 - 0.   

 

Στα βραδινά ματς του Σαββάτου έχουμε την Everton να υποδέχεται τη Leicester City στο Goodison Park. Καμία ομάδα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι στην καλύτερη φόρμα, αλλά με τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να πλησιάζει και οι δύο πλευρές θα θέλουν απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς. Με τόσα πολλά να διακυβεύονται, παρότι είμαστε στην αρχή της σεζόν, περιμένω μια δυνατή μάχη και με δεδομένο το ένθερμο πλήθος που τους στηρίζει πιστεύω ότι οι άνδρες του Frank Lampard θα κερδίσουν με 2 - 1. 

 

Η Κυριακή ξεκινά με το αναμφισβήτητα μεγαλύτερο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και εδώ περιμένω την έκπληξη. Ξέρω ότι η Arsenal πετάει αυτήν τη σεζόν και η εύκολη πρόβλεψη θα ήταν άλλοι τρεις βαθμοί για τους Gunners. Ωστόσο, φαντάζομαι ότι η Chelsea μπροστά στους οπαδούς της θα θέλει απεγνωσμένα να αφήσει πίσω την ταπείνωσή της με 4 - 1 από την Brighton το περασμένο σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι οι Μπλε μπορούν να φέρουν τη νίκη με 2 - 1.

 

Στα ματς που ξεκινούν στις 16:00 πιστεύω ότι η Aston Villa εναντίον της Manchester United και η West Ham United εναντίον της Crystal Palace θα φέρουν και οι δύο ισοπαλία 1 - 1. Πιστεύω επίσης ότι η Newcastle United θα διατηρήσει το αήττητό της στην Premier League για ένατη φορά με μία νίκη 2 - 0 εκτός έδρας εναντίον της Southampton.

 

Ο τελευταίος αγώνας της 15ης αγωνιστικής είναι στις 18:30 μεταξύ Tottenham Hotspur και Liverpool. Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό το παιχνίδι, καθώς πιστεύω ότι θα έχει δράση και πολλά γκολ, με κάθε σκορ να είναι πιθανό. Και εν τέλει, πιστεύω ότι η Liverpool θα πετύχει μία εκτός έδρας νίκη με 3 - 2.

 

Όπως πάντα, ορισμένοι από αυτούς τους αγώνες είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν και μερικές φορές, σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο στοίχημα είναι να μην στοιχηματίσετε καθόλου.

Leeds

Vs

Saturday 5 November | 2:30pm

Bournemouth

Michael thinks Leeds win

Man City

Vs

Saturday 5 November | 5:00pm

Fulham

Michael thinks Man City win

Nott'm Forest

Vs

Saturday 5 November | 5:00pm

Brentford

Michael thinks Avoid bet

Wolves

Vs

Saturday 5 November | 5:00pm

Brighton

Michael thinks Correct Score 2-1

Everton

Vs

Saturday 5 November | 7:30pm

Leicester

Michael thinks Correct Score 2-1

Chelsea

Vs

Sunday 6 November | 2:00pm

Arsenal

Michael thinks Correct Score 2-1

Aston Villa

Vs

Sunday 5 November | 4:00pm

Man Utd

Michael thinks Draw

Southampton

Vs

Sunday 5 November | 4:00pm

Newcastle

Michael thinks Avoid bet

West Ham

Vs

Sunday 5 November | 4:00pm

Crystal Palace

Michael thinks Draw

Spurs

Vs

Sunday 5 November | 7:30pm

Liverpool

Michael thinks Avoid bet