Οι σκέψεις του

Owen

FBL-ENG-PR-MAN UTD-ARSENAL
2023-01-20
Premier League

Γεια σε όλους!

Λίγοι θα πίστευαν ότι κοιτάζοντας τον πίνακα της Premier League, καθώς φτάνουμε στην 21η αγωνιστική, θα έβλεπαν τη Fulham, την Brighton και την Brentford να έχουν περάσει τη Liverpool και την Chelsea, αλλά –για να είμαστε δίκαιοι– έχουν πολύ καλή πορεία αυτήν τη σεζόν και οι θέσεις που έχουν κατακτήσει στο πρωτάθλημα σίγουρα τους αξίζουν. 

Η αλήθεια είναι ότι η Liverpool αντιμετωπίζει την Chelsea στο Anfield αυτό το σαββατοκύριακο σε μια αναμέτρηση που κανονικά θα θεωρούσαμε σύγκρουση κορυφής. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, πρόκειται για μια αναμέτρηση ομάδων μέσης κατάταξης και, παρόλο που είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι ο κόσμος του Anfield θα συμβάλει στο να νικήσει η ομάδα του με 1 -0.

Δεδομένης της νίκης της Manchester United επί της Manchester City το περασμένο σαββατοκύριακο, η σύγκρουση μεταξύ της Arsenal και της Manchester United στο Emirates σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η κορυφαία αναμέτρηση του πίνακα. Οι παίκτες της United βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και η αυτοπεποίθησή τους είναι ξεκάθαρα στα ύψη. Ωστόσο, ένα εκτός έδρας ταξίδι στο Emirates απέναντι στην ομάδα της Arsenal, που από ό,τι φαίνεται είναι πραγματικά η πρωταγωνίστρια της σεζόν, θα είναι μια τεράστια δοκιμασία για να διατηρήσει τα διαπιστευτήρια του τίτλου της. Για να πούμε την αλήθεια, έχω την αίσθηση ότι η United μάλλον δεν θα τα καταφέρει και πιστεύω σε νίκη των Gunners με 2 – 1 σε αυτόν τον αγώνα.

Σχετικά με τους υπόλοιπους αγώνες, θεωρώ ότι η Brighton, η Aston Villa και η Newcastle United θα κερδίσουν και οι τρεις εκτός έδρας. Επίσης, πιστεύω ότι η West Ham θα προσθέσει ακόμα μια αιτία «δυστυχίας» στον Frank Lampard με μία εντός έδρας νίκη εναντίον της Everton και ότι η Manchester City θα νικήσει άνετα τη Wolves στο Etihad. Έτσι, απομένουν τρία ματς που πιστεύω ότι θα τελειώσουν ισόπαλα.

Υπάρχουν αρκετοί αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο που είναι δύσκολο να προβλεφθούν και, όταν έχετε αυτή την αίσθηση για οποιονδήποτε αγώνα, τότε κάποιες φορές το καλύτερο στοίχημα… είναι να μην στοιχηματίσετε καθόλου!

Liverpool

Vs

Saturday 21 January | 2:30pm

Chelsea

Michael thinks Liverpool win

Bournemouth

Vs

Saturday 21 January | 17:00pm

Nott'm Forest

Michael thinks Draw

Leicester

Vs

Saturday 21 January | 17:00pm

Brighton

Michael thinks Brighton win

Southampton

Vs

Saturday 21 January | 17:00pm

Aston Villa

Michael thinks Aston Villa win

West Ham

Vs

Saturday 21 January | 17:00pm

Everton

Michael thinks West Ham win

Crystal Palace

Vs

Saturday 21 January | 19:30pm

Newcastle

Michael thinks Newcastle win

Leeds

Vs

Sunday 22 January | 16:00pm

Brentford

Michael thinks Draw

Man Cty

Vs

Sunday 22 January | 16:00pm

Wolves

Michael thinks Man City win

Arsenal

Vs

Sunday 22 January | 18:30pm

Man Utd

Michael thinks Arsenal win

Fulham

Vs

Monday 23 January | 22:00pm

Spurs

Michael thinks Draw