Οι σκέψεις του

Owen

Gameweek 20
2023-01-13
Premier League

Καλή χρονιά σε όλους!

Η Premier League επιστρέφει με πλήρες πρόγραμμα και υπάρχουν κάποια τεράστια ντέρμπι τόσο στον Βορρά όσο και στον Νότο την 20ή αγωνιστική.

Το Σάββατο όλοι ανυπομονούμε για το ντέρμπι του Manchester στο Old Trafford. Θα είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που οι οπαδοί της United θα πιστέψουν ειλικρινά ότι μπορεί να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, αν και θα είναι επίσης η πρώτη φορά που η ομάδα τους θα έρθει αντιμέτωπη με το ποδοσφαιρικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Erling Haaland! 

Η United έχει αναμφισβήτητα πολύ δρόμο μπροστά της, αν και υπάρχουν σίγουρα σημάδια ότι κλείνουν το χάσμα που τους χωρίζει με τους γείτονές στους στο Manchester. Και με αυτό να έχει ειπωθεί, πιστεύω ότι η Manchester City είναι πανέτοιμη για αυτό το ματς και με την εμπειρία της, τη φιλοσοφία παιχνιδιού και φυσικά τον Haaland μπροστά θεωρώ ότι θα φύγουν από το Old Trafford με τους τρεις βαθμούς. Περιμένω σκορ 2 - 1 υπέρ της City σε αυτόν τον αγώνα.

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου είναι το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου μεταξύ των Spurs και της Arsenal στο Tottenham Hotspur την Κυριακή. 

Η Arsenal δεσπόζει περήφανη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει ούτε ένα ματς αυτήν τη σεζόν. Παίζουν ένα είδος ποδοσφαίρου που έχουμε να δούμε από τότε που η Arsenal του Arsene Wenger ήταν στις δόξες της και είναι δύσκολο να δούμε οτιδήποτε άλλο εκτός από μια άνετη νίκη απέναντι στην Tottenham, η οποία βιώνει μια περίοδο αστοχίας. Πιστεύω ότι θα δούμε μια νίκη 3 - 1 των Gunners σε αυτό το παιχνίδι.

Σε άλλους αγώνες θεωρώ ότι θα έχουμε εντός έδρας νίκες για τις Aston Villa, Nottingham Forest, Everton, Brentford, Chelsea και Newcastle και ισοπαλία 1 - 1 μεταξύ Wolves και West Ham.

Στον αγώνα Brighton - Liverpool, παρά το γεγονός ότι η Brighton είναι σε καλή φόρμα και η Liverpool σε αμφιλεγόμενη κατάσταση αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι Liverpool μπορεί να φύγει από το στάδιο Amex με τους τρεις βαθμούς. Πρόκειται όμως σίγουρα για έναν αγώνα για τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις και, όπως πάντα, μερικές φορές το καλύτερο στοίχημα είναι να μην στοιχηματίσετε καθόλου.

Aston Villa

Vs

Friday 13 January | 22:00pm

Leeds

Michael thinks Aston Villa win

Man Utd

Vs

Saturday 14 January | 2:30pm

Man City

Michael thinks Man City win

Brighton

Vs

Saturday 14 January | 17:00pm

Liverpool

Michael thinks Avoid Bet

Everton

Vs

Saturday 14 January | 17:00pm

Southampton

Michael thinks Everton win

Nott'm Forest

Vs

Saturday 14 January | 17:00pm

Leicester

Michael thinks Nott’m Forest win

Wolves

Vs

Saturday 14 January | 17:00pm

West Ham

Michael thinks Draw

Brentford

Vs

Saturday 14 January | 19:30pm

Bournemouth

Michael thinks Brentford Win

Chelsea

Vs

Saturday 15 January | 16:00pm

Crystal Palace

Michael thinks Chelsea Win

Newcastle

Vs

Saturday 15 January | 16:00pm

Fulham

Michael thinks Newcastle Win

Spurs

Vs

Saturday 15 January | 18:30pm

Arsenal

Michael thinks Arsenal win