Οι σκέψεις του

Owen

Pic 1 odegaard
2022-10-21
Premier League

Γεια σε όλους!

 

Η Premier League συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς η 13η αγωνιστική ακολουθεί μόλις μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής και ακόμα ένα πλήρες σετ αγώνων μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Ξεκινάμε το Σαββάτο, με τη Nottingham Forest να υποδέχεται τη Liverpool στο City Ground. Η Liverpool συνέχισε την καλή της πορεία μετά τη νίκη της επί της Manchester City το περασμένο Σαββατοκύριακο με μια ισχνή νίκη επί της West Ham στα μέσα της εβδομάδας και τους βλέπω να εξασφαλίζουν άλλους τρεις βαθμούς εδώ με μια εκτός έδρας νίκη με 3-1.

 

Για τους αγώνες που ξεκινούν στις 5 το απόγεμα του Σαββάτου, πιστεύω ότι η Everton θα κερδίσει την Crystal Palace με 1-0 στο Goodison Park και η Manchester City θα πετύχει μια δυνατή νίκη 4-1 επί της Brighton στο Etihad.

 

Στους τελευταίους αγώνες του Σαββάτου είναι και ο αγώνας για τον οποίο πραγματικά ανυπομονώ. Η Chelsea, μετά την ισοπαλία 0-0 στο Brentford στα μέσα της εβδομάδας, αντιμετωπίζει την ομάδα της Manchester United η οποία είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-0 εναντίον των Spurs το βράδυ της Τετάρτης. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά έχω την αίσθηση ότι παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της United κόντρα στους Spurs, η έλλειψη συνοχής που δείχνουν σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν μπορεί να τους κοστίσει εδώ. Πιστεύω ότι η Chelsea θα επιστρέψει στις νίκες με μια εντός έδρας επικράτηση με 2-0.

 

Την Κυριακή πιστεύω ότι η Aston Villa θα εξασφαλίσει τους απαραίτητους τρεις βαθμούς με νίκη 2-0 στην έδρα της εναντίον της Brentford. Το παιχνίδι της Leeds United με την Fulham πιστεύω ότι θα τελειώσει με ισοπαλία 1-1. Η Arsenal θα συνεχίσει τη σπουδαία της πορεία με τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας εναντίον της Southampton και η Wolves θα επικρατήσει της Leicester City με 1-0 στο Molineux.

 

Oι αγώνες της Κυριακής ξεκινούν με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Newcastle United. Ο Αntonio Conte θα θέλει να ξεχάσει την ήττα του το βράδυ της Τετάρτης στο Old Trafford και η ομάδα του επιδιώκει να συνεχίσει την πορεία της προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Newcastle United από την άλλη, κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της επί της Everton στα μέσα της εβδομάδας. Και οι δύο έχουν πιθανότητες να νικήσουν, αλλά οι Spurs μπαίνουν σε αυτό το ματς με 100% ρεκόρ εντός έδρας νικών αυτή τη σεζόν και πιστεύω ότι θα διατηρήσουν αυτό το ρεκόρ με νίκη 2-1.

 

Ο τελευταίος αγώνας της 13ης αγωνιστικής θα γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν η West Ham θα αντιμετωπίσει την Bournemouth στο London Stadium. Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν με 1-0 στα μέσα της εβδομάδας, αλλά θεωρώ ότι η West Ham ήταν ελαφρώς άτυχη που δεν πήρε τουλάχιστον έναν βαθμό στο Anfield. Παίζουν αρκετά καλά και αν οι επιθετικοί τους είναι σε φόρμα, μπορώ να τους δω να κερδίζουν αυτό το ματς με 2-0.

Nottingham_Forest_logo.svg

Nott'm Forrest

Vs

Saturday 22 October | 2:30pm

Liverpool

Michael thinks Liverpool win

Everton

Vs

Saturday 22 October | 17:00pm

Crystal Palace

Michael thinks Everton win

Man City

Vs

Saturday 22 October | 17:00pm

Brighton

Michael thinks Man City win

Chelsea

Vs

Saturday 22 October | 19:30pm

Man Utd

Michael thinks Chelsea win

Aston Villa

Vs

Sunday 23 October | 16:00pm

Brentford

Michael thinks Aston Villa win

Leeds

Vs

Sunday 23 October | 16:00pm

Fulham

Michael thinks Avoid bet

Southampton

Vs

Sunday 23 October | 16:00pm

Arsenal

Michael thinks Arsenal win

Wolves

Vs

Sunday 23 October | 16:00pm

Leicester

Michael thinks Wolves win

Spurs

Vs

Sunday 23 October | 18:30pm

Newcastle

Michael thinks Avoid bet

West ham

Vs

Monday 24 October | 22:00pm

Bournemouth

Michael thinks West ham win